Крик до справедливості

 

Шлях праведних подібний до яскравого вранішнього світла, все яскравіше і яскравіше сяє воно до самої зорі. Дорога безбожних, як темрява; вони не розуміють, через що падають. Приповісті 4:18-19

 

Шановні читачі,

 

Крик про справедливість не можна ігнорувати. Люди в усьому світі страждають від несправедливості та несправедливості. У багатьох країнах люди голодують не лише за хлібом і водою, а й за демократією та справедливим незалежним судом. Багато людей страждають від корупції та державного свавілля. Багато жінок і дітей щодня позбавляються гідності. Їх експлуатують, часто поневолюють.

 

Саме цих страждаючих людей Ісус має на увазі. У своїй Нагірній проповіді (Євангеліє від Матвія, розділи 5, 6 + 10) він говорить:

 

Блаженні голодні та спраглі праведності, бо вони наситяться. 10 Блаженні переслідувані за праведність, бо їхнє Царство Небесне.

 

Ісус любить праведність. Бо він справедливий. Тому що Бог справедливий. Ісус Христос обіцяє, що в Божому новому світі більше не буде несправедливості. Але Ісус не втішає. Він закликає своїх послідовників зробити Божу праведність центральною темою свого життя сьогодні (Євангеліє від Матвія, розділ 6:33). Його прохання:

 

Шукайте найперше Царства Божого й праведності Його, а все це додасться вам.

 

Божа справедливість має бути нашим головним пріоритетом. Вона має увійти в наше життя сьогодні. Це також дає зрозуміти, що справедлива людина не є автоматично бездоганною людиною. Навіть справедлива людина робить помилки. Навіть праведна людина може розчарувати Бога. Але той, хто цікавиться Божою справедливістю у повсякденному житті, хоче жити інакше. Він прагне Божої справедливості. Саме до цього він і прагне.

 

Божа праведність включає Його вірність, Його надійність, Його правду, Його любов, Його благодать. І ця Божа справедливість має характеризувати життя праведників. Він хоче бути вірним. Ви повинні вміти вірити і довіряти його словам. Він говорить правду і нікому не бреше. Він ставиться до своїх ближніх з повагою та любов’ю, а не з приниженням чи ненавистю. Він хоче бути милосердним до своїх ближніх, які (як і він сам) також роблять помилки. Бо знає колоду перед очима (Євангеліє від Матвія, гл. 7, 3).

 

Життя християнина, який живе за цими нормами, подібне до шляху. Стежка - це не шосе, а дуже вузька стежка. Іноді спочатку потрібно знайти шлях. Слід також шукати цей шлях праведності віри. Але його можна знайти, якщо слідувати за Ісусом Христом. Кожен, хто йде за Ісусом, йде цією вірою шляхом праведності.

 

Цей шлях віри має чудову обітницю від Бога: шлях стає все яскравішим і світлішим. Шлях віри стає світлішим, як стежка вранішньому сонці. Вона стає яскравішою з кожним кроком віри. З кожним днем ​​стає яскравіше. Божа присутність яскраво світить у житті праведних. Поки одного разу шлях життя не закінчився з Богом і небесне сяйво затьмарило все, що сталося в минулому.

 

З іншого боку, дорога безбожності — широка дорога. Його легко знайти на кожному розі. Брехня і корупція запрошують всюди. Невірність і обман мають широкі двері. Нелюбов і сварка заманюють рано вранці в день з темрявою в серці і в розумі. Ці шляхи ніколи не ведуть до світла, а завжди до темряви.

 

Якщо ти, шановний читачу, знайшов шлях віри до праведності, то радій і продовжуй паломництво з Ісусом! Ви на дуже хорошому шляху, якщо йдете за Ісусом! І якщо ви все ще шукаєте, попросіть Ісуса Христа освітити шлях віри. Щоб ви могли зробити перші кроки до праведності Божої.

Запрошую до молитви:

 

Ісусе Христе, я прагну справедливого світу. Увійди в моє життя зі своєю праведністю, в моє повсякденне життя. дай мені знати твою справедливість. Покажи мені свою правду, свою вірність, свою любов. Наповни моє серце, мої думки, моє життя своїм яскравим світлом. Дозволь мені ходити в Твоїх благословеннях щодня.

 

Я молюся за багатьох людей, які страждають від несправедливості. Дозвольте мені сказати вам… (будь ласка, висловіть тут свої особисті занепокоєння).

 

Будь ласка, допоможи цим стражденним людям, змилосердися над ними і принеси своє світло на їхні потреби. Амінь.

 

Дякую, що слухаєте і молитеся разом зі мною. Я з нетерпінням чекаю вашого наступного візиту 1 вересня. До того часу нехай благословить вас Всемогутній Бог, Отець, Син і Святий Дух. Амінь.

 

Ця сторінка була перекладена комп’ютерною програмою. На жаль, я не можу гарантувати правильність перекладу.

Druckversion | Sitemap
© 2023 Hans-Peter Nann